3 comments

Fitri Haris Bernikah Lagi

by on September 9, 2012
 

Gambar Fitri dan puteri kesayangannya.

Setelah 2 mahligai kasihnya menemui titik noktah, akhirnya semalam Fitri Haris buat kali ke-3 telah menjalinkan ikatan pernikahan dengan seorang gadis bernama Siti Wajihah Kholil.

Barakallahu lakuma wabarakah ‘alaikuma wajama’a baina kuma fikhair

Buat masa ini, kami masih berusaha menghubungi Fitri Haris untuk mendapatkan info lanjut mengenai majlis perkahwinan mereka. Setiap info yang kami perolehi, kami akan kongsikan bersama anda semua di Munsyeed{Dot}Com.

Munsyeed{Dot}Com mendoakan semoga perkahwinan Fitri Haris kali ini berkekalan hingga ke syurga. Tahniah Fitri Haris dan permaisuri hatinya, Siti Wajihah Kholil. :D

#Kemaskini 1.05 petang, 9 September 2012

Berikut adalah gambar-gambar Majlis Perkahwinan Fitri Haris dan isteri, Siti Wajihah yang dirakamkan oleh orang kuat Arteffects International, Os Khir.

Fitri Haris dan isteri di majlis perkahwinan mereka. Gambar ihsan: Os Khir.

.

Senyuman manis pasangan raja sehari. Gambar ihsan: Os Khir.

#Kemaskini 1.20pm, 9 September 2012

Fitri Haris dan isteri. Gambar ihsan: Hafiz Hamidun

*AKAN DIKEMASKINI

-Munsyeed{Dot}Com

 

APA KATA ANDA?

Loading Facebook Comments ...
comments
 
Leave a reply »

 
  • Shid
    October 13, 2016 at 12:54 pm

    sekarang mereka pun dah bercerai.
    kali ketiga kot.

    Reply

    • Mawar
      December 2, 2016 at 12:58 am

      Seyes la? Mcm dah agak jugak. Sbb haritu dia tulis kat ig dia single father. Doakan yang baik2 saja la. Amiinn.

      Reply

      • ExPeminatFit3
        January 23, 2017 at 10:25 am

        Sekarang dia duk cari isteri ke 4. kepada semua kaum Hawa, berhati-hati lah dgn fitri ye. jgn mudah terpedaya dgn muka innocent dia tu. Dah 3 perempuan kena. Harap sejarah fitri jadi satu pengajaran buat semua. Manusia biasanye mengambil iktibar dari pengalaman silam, tapi si Fit3 ni lain, entah sampai bile dia nak mcm ni. kesian pun ade jugak kat fit3. tapi kesian lagi kat mereka yg dah kena. semoga mereka semua tabah.

        Reply

Leave a Response