0 comments

Produksi Islami Lamar Aeril Zafrel?

by on October 31, 2012
 

Aeril Zafrel

 

Dari sumber-sumber yang tepat dan sahih, sebuah syarikat produksi Islami yang satu ketika dahulu aktif menerbitkan album-album bacaan Al-Quran, Zikir dan Selawat telah melamar pelakon remaja terkenal, Aeril Zafrel untuk sebuah projek album yang bakal diumumkan dalam masa terdekat.

Menurut berita yang kami terima, syarikat produksi tersebut telah mempelawa Aeril Zafrel untuk terlibat dengan projek album ini dan pelawaan itu disambut dengan hati yang terbuka oleh Aeril sendiri.

Pihak kami difahamkan, proses rakaman suara Aeril sudah selesai dijalankan disebuah studio rakaman dan album tersebut akan diterbitkan pada bila-bila masa sahaja.

Seperti yang semua sedia maklum, Aeril Zafrel kini semakin giat mendalami ilmu agama dan perubatan Islam setelah beliau mengalami penyakit misteri awal tahun ini. Aeril dilihat aktif menghadiri majlis ilmu, program-program berunsurkan Islam dan sering mendekatkan diri dengan para ‘ulama tersohor negara dan nusantara.

Terbaru, Aeril turut hadir di Malam Cinta Rasul di Masjid Asy-Syakirin, KLCC dan bergambar bersama Habib Syech Bin Abdul Qadir Assegaff, ulama terkenal dari Solo, Indonesia.

Apa pun, kami akan maklumkan kepada anda berita penuh dengan maklumat yang lebih terperinci  setelah maklumat lengkap berjaya diperolehi.

-Munsyeed{Dot}Com

APA KATA ANDA?

Loading Facebook Comments ...
Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response