0 comments

Arteffects Lancar VC Terbaru Hafiz Hamidun

by on November 2, 2013
 

Bersempena kehadiran tahun baru Islam 1435H, pihak Arteffects International mengeluarkan video muzik terbaru Hafiz Hamidun iaitu Karimu Antallah, yang dipetik dari album Zikir Terapi Diri 2.

Kandungan zikir di dalam klip video ini ialah; Ya Latif, Ya Khafi, Ya Hafiz, Ya Syafi, Ya Wafi, Ya Karimu Antallah.

Video klip yang ringkas ini, telah dirakam di Bangunan BATA, di Damansara Perdana. Keunikan senibina bangunan ini yang mempamerkan rekaan moden sesuai dengan busana jubah Lawung tajaan Galeri Asfa, One Utama

Buat masa ini, sebanyak empat buah video dari album Zikir Terapi Diri 2 telah dirakamkan. Tiga daripadanya telahpun dimuat naik di YouTube termasuk Rabbi Zidni dan Allahu Ya Rahman. Baki 6 video klip zikir dari album ini akan dirakamkan pada awal bulan ini di Lombok, Indonesia.

Sehingga hari ini, album Zikir Terapi Diri 2 telah mencatat jualan 30,000 unit semenjak dipasarkan bermula pertengahan bulan ramadhan yang lalu. Album ini boleh diperolehi dalam bentuk CD, muat turun nada dering pemanggil, dan juga iTunes serta Google Play. Album ini merupakan kesinambungan album Zikir Terapi Diri edisi pertama, yang kini mencecah jualan 200,000 unit dalam masa 2 tahun.

Untuk pembelian terus secara pos, tempahan boleh dibuat dengan menghubungi / sms / Whatsapp ke nombor 6017-2812978.

Album Zikir Terapi Diri 2 diterbitkan oleh Arteffects International, dan diedarkan bersama oleh Warner Music Malaysia Sdn. Bhd.

– Munsyeed Dot Com

APA KATA ANDA?

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...
Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response