0 comments

10 Nasyid Terbaik 2013 Pilihan Editor

by on January 6, 2014
 

Tidak keterlaluan untuk menyatakan bahawa tahun 2013 sebagai tahun ‘roller coaster’ bagi industri nasyid tanahair. Disebalik kebanjiran album-album baru, hanya segelintir sahaja dilihat mampu keluar menjadi bahan siulan yang meniti di bibir masyarakat tempatan. Apakah faktor yang menyumbang ke arah situasi ini? Kunci jawapannya sudah ada di tangan.

Minggu lalu Munsyeed Dot Com ada menyiarkan senarai lagu nasyid antarabangsa terbaik 2013. Kini tibalah masanya untuk kami mengumumkan senarai lagu nasyid tempatan terbaik sepanjang tahun 2013. Terdapat lebih dari 300 buah trek lagu nasyid yang harus dinilai oleh krew kami. Tidak dapat dinafikan ianya merupakan suatu pengalaman baru yang tidak mungkin dapat dilupakan. Ianya suatu proses yang sukar namun sangat berbaloi.

Tanpa berlengah masa, jom saksikan senarai 10 Nasyid Terbaik Pilihan Editor sepanjang 2013.

Apakah yang bakal menanti para peminat nasyid untuk tahun ini? Mungkinkah akan ada kejutan? Sama-sama kita nantikan khabar beritanya di Munsyeed Dot Com – New Media For Islamic Entertainment.

– Munsyeed Dot Com

Berdasarkan risikan dan bisik-bisik yang disampaikan ‘angin’, segelintir krew kami sudah pun mula terkejut. Alhamdulillah, mujur tiada yang jatuh pengsan atau cardiac arrest.

APA KATA ANDA?

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...
Be the first to comment!
 
Leave a reply »

 

Leave a Response